Heb je ’n leuk kort filmpje gemaakt over Amsterdam van maximaal 3 minuten? En wil je dat korte filmpje presenteren aan een groter publiek en meedingen naar een van de prijzen van de 8e editie van het Amsterdams BuurtFilmFestival 2024 (ABFF)? Zend dan je korte film voor 30 oktober in.
De 8e editie van het Amsterdams Buurtfilmfestival, ABFF, is zaterdag 10 februari 2024. Het ABFF is een filmpodium waaraan zowel amateurs als professionals meedoen. Voor het eerst een tweedaags festival met een nieuwe rubriek voor echt korte filmpjes in de trant van TikTok: ‘A’damTok.

Oproep
Heb je ’n leuk kort filmpje gemaakt over Amsterdam? En wil je dat korte filmpje (maximaal 3 minuten) presenteren aan een groter publiek? Dan nodigen wij je uit om je filmpje te delen met je stadgenoten op het grote doek. Stuur je filmpje in uiterlijk op 30 oktober 2023.

 

Klik op de knop hierboven over hoe je film instuurt en onder welke voorwaarden. Dat betekent o.a. dat het jouw film is, maar dat je ons het recht geeft om de film te vertonen op het Filmfestival zelf en en het recht deze te delen via onze sociale mediakanalen en dat wij je film (geheel of deels) mogen gebruiken voor promotiedoeleinden van het ABFF. 

Selectie
Is je filmpje door ons geselecteerd voor vertoning op het ABFF-Festival dan kun jij op de 8e editie van het ABFF je verhaal aan het grote publiek te presenteren. Je dingt mee naar een van de ABFF-prijzen van 2024: een mooie ABFF-trofee met een geldbedrag.

Zet de volgende data alvast in je agenda

  • 20 januari 2024: ABFF-Kickoff, een bijeenkomst met alle deelnemende filmmakers voorafgaande het eigenlijke filmfestival.
  • 10 en 11 februari 2024: ABFF-Festival de 8e editie in OBA-Oosterdok (centrale), Oosterdokskade 143, 1011 DL te Amsterdam.

 

 

Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.