ABFF-OnTour

ABFF OnTour staat voor thematische filmavonden in de verschillende stadsdelen van Amsterdam en zijn gericht op het maken van lokale impact. We vertonen een selectie festival films, die per buurt zijn afgestemd op lokale thema’s. Deze filmavonden bieden inhoudelijke verdieping en de gelegenheid tot het uitwisselen van verhalen rond thema’s als samen en zelfredzaamheid, zelfbeheer van de openbare ruimte, verbinding over verschillende perspectieven heen, versterken van eigen regie, jongeren en werkloosheid.

In 2022 (in het voorjaar) hebben we vijf thematische bijeenkomsten binnen 5 stadsdelen (Amsterdam oost, West, Noord, Zuidoost en in Amsterdam Centrum) georganiseerd. We maakten een filmselectie die per buurt afgestemd zijn op de thema’s die daar spelen. Naast de vertoning van films was er ruimte voor gesprekken en podiumoptredens. 

In 2023 gaan we zeven bijeenkomsten van het ABFF-OnTour binnen zeven stadsdelen organiseren. Door het organiseren van deze impact bijeenkomsten werven we tegelijkertijd actief deelnemers en publiek voor de volgende ABFF Labs en de achtste editie van het festival in 2024.Aanmelden: Wil je je met ons samen werken? Dan kun je met ons contact opnemen via www.abffaanmelden.nl 

Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.