Over ons

DE ORGANISATIE

Het Amsterdams BuurtFilmFestival (ABFF), ABFF-Lab, ABFF On Tour en ABFF-TV zijn projecten van Stichting Aimiro Mediahuis opgericht op 5 september 2008. De stichting ontwikkelt projecten, die beginnende en gevorderde cultuurmakers stimuleren, motiveren, helpen en via samenwerking zich verder ontwikkelen. En maakt daarbij effectief gebruik van de media- en kunstensector. Zo worden o.a. de doelgroepen jongeren, nieuwkomers, vluchtelingen en buurtgenoten gestimuleerd in camerajournalistiek en uitingen van (film)kunst.

De activiteiten van de stichting zijn: het organiseren van trainingen, workshops, evenementen en voorlichtingsbijeenkomsten. En bestaat uit het promoten van films, video/foto en kunstuitingen. Aimiro is een Ethiopisch woord en dat betekent mindset.

Meer informatie op: aimiromedia.nl

HET BESTUUR

Stichting Aimiro Mediahuis heeft momenteel vier bestuursleden.

Aimiro Bestuursleden
vlnr: Gerard Bueters (voorzitter), Jan Dijk (Secretaris), Rachel Abebe (bestuurslid), Henok Misgnaab (Bestuurslid).
DE JURYLEDEN

ABFF heeft een panel van 5 zeer gewaardeerde juryleden met veel kennis over film, die de ingezonden films voor het ABFF Festival beoordelen.

ABFF-Juryleden
vlnr: Sep Luitzen, Mellouki Cadat-Lampe, Lieke Heil, Jacqueline van Vugt en Noah Jongenelen.
DE MODERATORS

De moderators zijn de gespreksleiders van het ABFF Festival, zij zorgen voor de verbinding tussen het publiek, de filmmakers en de jury.

ABFF-Moderators
vlnr: Chris Keulemans, Jaika Koot en Valentina Caporossi.
HET ABFF-TEAM
ABFF-Team
vlnr: Kibret Mekonnen, Paul Busker, Floor Matla, Ellis Kramer, Gonny van Oudenallen, Malijn Maat, Yuri Veer, Sjoerd Vocking en Jan Muiser.
Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.