Films aanmelden

Doe mee met de Videocompetitie in februari 2024 in je favoriete categorie en maak kans op een van de prijzen. Heeft je film met Amsterdam te maken of met de buurten van Amsterdam? En wil je graag je werk presenteren aan een groter publiek? Dan nodigen we je uit om je film te vertonen aan het grote publiek. We accepteren documentaires, speelfilms, reportages en avonturenfilms van maximaal 30 minuten, jaargang 2022, maar liefst 2023! Je kan ook films insturen over buurten buiten Amsterdam (Rubriek Buurtscoop), of ’n leuk filmpje van maximaal 3 minuten voor de rubriek A’damTok. Stuur je film uiterlijk op 30 oktober 2023 in.

Films insturen
Dat kan op twee manieren:

  1. Online inleveren: via WeTransfer, Plus Transfer, of andere methoden. Stuur je film en onderstaande gegevens naar: abffaanmelden@gmail.com
  2. Offline afgeven na gemaakte afspraak via e-mail: abffaanmelden@gmail.com. Dat kan een externe harddisk of in een USB-stick zijn. Afgeven kan bij het kantoor van ABFF/ Aimiro Mediahuis: Zeeburgerdijk 265, 1095 AC Amsterdam.

Stuur naast je film ook maximaal drie foto’s mee. Meld bij het versturen van de bestanden ook:

  1. Je naam
  2. Je rol (bijvoorbeeld, maker, regisseur, acteur, producent),
  3. Je e-mailadres
  4. Je telefoonnummer
  5. Ook vermeld je de titel/naam van je film,
  6. Het filmgenre (documentaire, korte speelfilm etc.) en maak ook melding als u de film indient voor de categorie Buurtscoop, of A’damTok.
  7. De duur van je film in minuten en seconden en
  8. een korte beschrijving van je film.

Deadline: aanleveren filmpje samen met de benodigde gegevens en bijlagen is 30 oktober 2023.

Voorwaarden
Als je meedoet met je film, dan doe je dat onder de voorwaarden van ons reglement. Dat betekent o.a. dat het jouw film is, maar dat je ons het recht geeft om je film te vertonen op het Filmfestival zelf en het recht deze film te delen via onze sociale mediakanalen en dat wij je film (geheel of deels) mogen gebruiken voor promotiedoeleinden van het ABFF.

Selectie
Word je film door ons geselecteerd voor vertoning op het ABFF-Festival dan kun jij op de 8e editie van het ABFF je verhaal aan het grote publiek te presenteren. Je dingt mee naar een van de ABFF-prijzen van 2024: een mooie ABFF-trofee met een geldbedrag.

Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.