BESTE VRIENDEN VAN ABFF,

Ons hart gaat uit naar eenieder in deze moeilijke tijd. Ondertussen hebben wij uitgezocht wat dit betekent voor alle activiteiten rondom ons festival. Ook zijn we verhuisd. Graag delen wij dit met je:

VERHUIZING

Wij zijn verhuisd naar een nieuw kantoor in Amsterdam Oost. Vanaf heden zijn wij gevestigd in het Blauwe Huis aan Zeeburgerdijk 265, 1095 AC Amsterdam.

CONTACT

Wij zullen je de komende tijd zo goed mogelijk informeren over onze activiteiten via deze nieuwsbrief. Je kan ons ook vinden op Facebook, de website en uiteraard kan je altijd een mailtje sturen contact@abff.nl of bellen: 06 – 4122 1184.

ABFF BUURTFILMS

De vier ABFF themabijeenkomsten in verschillende buurtbibliotheken zijn helaas komen te vervallen, dus daar hebben we een creatieve oplossing voor gevonden! Samen met de OBA zullen wij één centrale online themabijeenkomst organiseren op 23 april 2020. Het thema is “Saamhorigheid”, want in deze tijd is saamhorigheid tenslotte belangrijker dan ooit! Details volgen online.

HET ABFF-LAB

In het najaar gaan we de wijken in om een toffe training te geven aan Amsterdammers die buurtfilms willen leren maken. De trainingen vinden plaats in zeven OBAvestigingen verdeeld over alle stadsdelen in ABFF Nieuwsbrief / 10 April 2020 de maanden augustus, september en oktober. Meer informatie hierover volgt.

MAAK EEN FILM EN WORD WINNAAR VAN ABFF 2020!

ABFF is er voor jullie. We willen iedere buurt van Amsterdam in beeld gaan brengen! En daar hebben we jou bij nodig. Niet alleen tijdens de Corona-crisis, maar het hele jaar kan je meedoen. Wij zijn heel benieuwd naar wat jij zelf allemaal meemaakt en wat er leeft thuis of in je buurt. Laat je inspireren en wees creatief. Pak je camera/smartphone en neem het op! Houd je, wanneer je gaat filmen, uiteraard aan de RIVM-maatregelen zolang deze van kracht zijn. Word jij de winnaar van het Amsterdams Buurtfilmfestival 2020? Stuur je film in voor 30 september 2020 naar contact@abff.nl!

ABFF FESTIVAL 12 DECEMBER 2020

Dit jaar zal het Amsterdams Buurt Filmfestival plaatsvinden op 12 december, in de OBA Oosterdok. Zet het in je agenda! Blijf thuis, blijf gezond en zorg voor elkaar.

Kibret Mekonnen

Artistiek Leider (namens het ABFF Team

Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.