Het Amsterdams BuurtFilmFestival, ABFF, is begin 2024 een tweedaags festival. ABFF is een filmpodium waaraan zowel amateurs als professionals meedoen. Op zaterdag 10 februari 2024 organiseren we de 8e editie in OBA-Oosterdok (centrale), Oosterdokskade 143, 1011 DL te Amsterdam. Tijdens de 8e editie van dit festival starten wij voor het eerst een rubriek voor verhalen van buiten Amsterdam. Deze speciale rubriek noemen we ‘Buurtscoop’; een venster voor films met verhalen van buiten Amsterdam.

Oproep
Ben je een filmmaker en heb je een film gemaakt die te maken heeft met je buurt buiten Amsterdam? En wil je graag je werk presenteren aan een groter publiek? Dan nodigen wij je uit om je film te vertonen aan duizenden mensen in Amsterdam. We accepteren documentaires, speelfilms, reportages en avonturenfilms van maximaal 20 minuten. Jaargang 2022, maar liefst 2023! Stuur je film uiterlijk op 30 oktober 2023 in voor het Amsterdams Buurtfilmfestival 2024. Deel je verhaal met ons.

 

Klik op de knop hierboven over hoe je film instuurt en onder welke voorwaarden. Dat betekent o.a. dat het jouw film is, maar dat je ons het recht geeft om de film te vertonen op het Filmfestival zelf en en het recht deze te delen via onze sociale mediakanalen en dat wij je film (geheel of deels) mogen gebruiken voor promotiedoeleinden van het ABFF.

Selectie
Is je film door ons geselecteerd voor vertoning op het ABFF-Festival dan kun jij op de 8e editie van het ABFF je verhaal aan het grote publiek te presenteren. Je dingt mee naar een van de ABFF-prijzen van 2024: een mooie ABFF-trofee met een geldbedrag.

Zet de volgende data alvast in je agenda

  • 20 januari 2024: ABFF-Kickoff, een bijeenkomst met alle deelnemende filmmakers voorafgaande het eigenlijke filmfestival.
  • 10 en 11 februari 2024: ABFF-Festival de 8e editie in OBA-Oosterdok (centrale), Oosterdokskade 143, 1011 DL te Amsterdam.

 

 

Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.