ABFF-Festival 2024 Trailers

Trailers ABFF 2024

Zaterdag 10 februari in de OBA aan het Oosterdok is de 8e editie van het Amsterdams BuurtFilmFestival. Bekijk de trailers van een deel van de films die op het festival te zien zijn. Kom ook. Bestel tickets.

Bekijk hieronder de trailers:


8e Editie ABFF
De films vertoont op het filmfestival gaan allemaal over Amsterdam en haar verschillende buurten. De films zijn zowel gemaakt door professionele filmmakers als door enthousiaste liefhebbers, jong en oud.

Het festival laat in blokken van een uur (een Filmcocktail) verschillende genres door elkaar zien, zoals documentaires, speelfilms, reportages enz.

Het festival sluit ’s avonds laat met entertainment en met de uitreiking van de prijzen voor de beste (non)-fictie film, voor dé Amsterdammer-in-beeld en voor de beste film uit het ABFF-Filmlab en de publieksprijs.

Waar
Het festival vindt plaats in de grote theaterzaal op de 6e verdieping van de OBA aan het Oosterdok. Het Festival start om 12.15 uur en eindigt om 22:00 uur.

Kaarten
Om de hele dag films te bekijken is een Passepartout verkrijgbaar voor € 10,-. Er zijn ook kaarten te koop voor een filmcocktail voor € 5,-. Klik hier voor het bestellen van kaarten.

Programma
Het programma is bekend.
Vanaf 12:00 uur  inloop van het publiek mogelijk
12:15 – 12:45 uur: Mehmet Polak muzikaal optreden
12:50 – 13:00 uur: Officiële opening Moderator en gast van de dag: Lotte Terwel (lid dagelijks bestuur van stadsdeel Centrum).
Vanaf 13:00 uur de filmcocktails volgens onderstaand schema.

Het programmaboekje kunt u bekijken en downloaden (klik op de afbeelding).

ABFF Programmaboekje 2024

 

Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.