Filmmakers, het ABFF-team, juryleden en partners waren zaterdag 20 januari in de OBA op het Javaplein 2024 voor de Kick-Off van de 8e editie van het Amsterdams Buurtfilmfestival.

 

Een aantal weken voor het feitelijke Filmfestival komen alle makers van de films die op het festival worden vertoond, bijeen voor de ABFF Kick-Off. Dat is de gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje, drankje en vertoning van film-trailers.

Kibret Mekonnen gaf een aftrap met het bekendmaken van het filmprogramma en riep de aanwezigen uiteindelijk op, het Amsterdams BuurtFilmFestival en hun film s te promoten via hun eigen sociale mediakanalen. Aansluitend werden de trailers van de geprogrammeerde films vertoond.

Na een korte pauze volgde een introductie van de filmmakers. Zij vertelden het publiek over hun film en achtergrond.

ABFF-Festival
Zaterdag 10 februari 2024 is de 8e editie van het Amsterdamse BuurtFilmfestival. Het jaarlijkse filmfestival door en voor bewoners met (korte) films over Amsterdam. De ingezonden films hebben verschillende thema’s en geven een goede indruk van alles wat Amsterdammers in de stad bezighoudt.

Het festival sluit s ’avonds laat met entertainment en met de uitreiking van de prijzen voor de beste (non)-fictie film, voor dé Amsterdammer-in-beeld, de beste ABFF-Filmlab en voor de publieksprijs. Kaarten voor het festival zijn verkrijgbaar via de OBA. Klik straks hier voor uw kaarten.

Kom, kijk en beluister Amsterdam, die lieve, mooie, heftige, avontuurlijke stad. Amsterdam, de diverse stad: iedere buurt is anders en tijdens dit filmfestival gaat het publiek op reis langs de buurten. Voor meer informatie over het Filmprogramma en kaarten kik hier.

 

 

Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.