Kies de ABFF Publieksprijs 2024

STEMMEN KAN NIET MEER

Stemmen kon tot en met woensdagnacht 28 februari 2024 tot 23:59uur

Zaterdag 10 februari bekeken vele bezoekers gedurende de hele dag films tijdens het Amsterdams BuurtFilmFestival in de OBA Oosterdokskade. Films van Amsterdammers voor Amsterdammers.

Iedereen, bezoeker van het Festival en/of kijker online, mag tot en met woensdagnacht 28 februari 23:59 uur stemmen op zijn/haar favoriete film(s). Gebruik voor het kiezen van de Publieksprijs onderstaande stemformulier. Daar zijn ook meteen alle films terug te kijken. Zie hieronder.
Het programmaboekje kunt u bekijken en downloaden (klik op de afbeelding).

ABFF Programmaboekje 2024

Publieksprijs Amsterdams BuurtFilmFestival 2024

UPDATE: ONDERSTAANDE FORMULIER WERKT NIET MEER!


Hieronder kon u tot woensdagnacht 28 februari 23:59 uur gegevens invullen en een keuze maken voor de beste film voor de Publieksprijs Amsterdams BuurtFimlFestival 2024. U kon kiezen uit de films die te zien zijn per Filmcocktail. Per filmcocktail kon u maar een film kiezen. Dat hoeft niet, maar mag wel. Dus u kon maximaal 5 stemmen (1 per filmcocktail) geven.

Het formulier staat hieronder alleen ter illustratie. U kunt de films nog wel bekijken.

De film met de meeste stemmen wint de Publieksprijs 2024. U kunt per e-mail maar een keer stemmen. U krijgt een melding op het scherm dat het verzenden gelukt is en u ontvangt ook nog een mail met de gegevens die u heeft ingevuld. Daarna houden wij u per e-mail op de hoogte van de uitslag en onze andere activiteiten (u kunt zich altijd afmelden door gebruik te maken van de knop onderaan onze nieuwsberichten).
Controleer uw spambox/ongewenste e-mail. Verzonden wordt van het e-mailadres: abff@abff.nl Zet dat e-mailadres bij uw veilige contactpersonen.

Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.