Vanaf 23 april 2023 beginnen wij met een introductiedag van het ABFF-FilmLab, in de OBA-Oosterdok. De workshops zelf vinden plaats in o.a. OBA-filialen van de 7 stadsdelen.

Workshop
De workshops bestaat uit een korte cursus van twee dagdelen binnen een week. Je leert het filmen met een professionele camera, krijg je training in scenario, redactioneel, interviewtechnieken, camera- en geluidstechnieken en basismontage. Ook stimuleren wij de conceptuitwerking van je eigen filmproject. Dat project doe je alleen of samen met anderen. Wat je maakt in dat project kan bijvoorbeeld een film of documentaire zijn. Je project kan je later laten zien op het Festival van februari 2024. Zo heb je als deelnemer aan de workshop voldoende tijd om je voor te bereiden en je filmproject af te ronden.

Data en locaties

  • zondag 23 april 2023 vanaf 14:00 uur tot 18:00 uur een algemene introductiedag in de OBA-Oosterdok voor alle deelnemers die meedoen met de Workshops in 2023.
  • dinsdag 2 & zaterdag 6 mei – Amsterdam Centrum (OBA-Oosterdok)
  • dinsdag 9 & zaterdag 13 mei- Amsterdam Oost (OBA-Javaplein)
  • dinsdag 16 & zaterdag 20 mei – Amsterdam West (OBA De Hallen)
  • dinsdag 30 mei & zaterdag 3 juni – Amsterdam Noord (OBA-Molenwijk)
  • dinsdag 6 & zaterdag 10 juni- Amsterdam Zuid (OBA-Amstel CC)
  • dinsdag 13 & zaterdag 17 juni – Amsterdam Zuidoost (OBA-Bijlmerplein)
  • dinsdag 20 & zaterdag 24 juni – Amsterdam Nieuw- West (OBA-Slotermeer)

Bekijk hier onze Agenda

Kosten
De workshop (2 dagdelen) ABFF-FilmLab 2023 kost € 50,- per persoon. Leden van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) en deelnemers met een Stadspas kunnen 50% korting krijgen.

Deelnemen
Hierbij ben jij uitgenodigd deel te nemen aan het ABFF-Filmlab 2023? Aanmelden en betalen via dit formulier: https://abff.nl/aanmelden-abff-filmlab/

ABFF Filmlab 2022
Vorig jaar in het najaar hebben we vijf ABBF-FilmLab’s in Amsterdam Oost, West, Noord, Centrum en Zuidoost verzorgd. Er waren in totaal 25 aanmeldingen. Van deze vijf workshops werden vier geselecteerde films op het ABFF-festival, 4 februari 2023 vertoond.

 

Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.