Nieuwste tussenstand Publieksprijs Amsterdams BuurtFilmFestival 2024

Prijzen ABFF 2024

Nieuwste tussenstand Publieksprijs 2024 Amsterdams BuurtFilmFestival

Twee weken online stemmen voor de publieksprijs van het Amsterdams BuurtFilmFestival 2024 geeft een nieuwe tussenstand. Tot en met vrijdag 23 februari ontvingen wij 428 stemformulieren, waarmee 967 stemmen zijn verdeeld. In de zaal was ook gestemd. Daar werden 80 papieren stemformulieren ingeleverd, die totaal 269 stemmen opleverden. Alle stemmen hebben wij bij elkaar opgeteld volgens de keuze van de stemmers en dat levert onderstaande beeld op.

Uit de online ingevulde formulieren blijkt dat 81 stemmers de film in de zaal bekeken. 305 stemmers deden dat online. En 42 stemmers bekeken de films in de zaal en online.

Ook stemmen?
Het stemformulier biedt de mogelijkheid om eerst de films te bekijken. Klik HIER voor het stemformulier. Roep ook anderen op om te stemmen. Stemmen kan tot en met woensdagnacht 28 februari 2024 tot 23:59 uur.

De tussenstand Publieksprijs 2024:

Achter de titel van de film staat een (nieuw) willekeurig citaat dat stemmers op die film hebben ingevuld. De stemmen zijn geteld tot en met vrijdag 23 februari 2024.

Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.

Eén reactie op “Nieuwste tussenstand Publieksprijs Amsterdams BuurtFilmFestival 2024”

  1. de Hitorische tram is tijdloos en vrolijk veel vrijwilligers houden de trams rijdend. Een aantal trams moeten wijken voor nieuwbouw. De huisvesting wordt verplaatst