Wie we zijn

DE ORGANISATIE

Stichting Aimiro Mediahuis is opgericht op 5 september 2008. Aimiro Mediahuis gelooft dat de media en kunst wezenlijke vormen van communicatie zijn, die bijdragen aan maatschappelijke ontwikkeling op het gebied van emancipatie, participatie en sociale cohesie.

De activiteiten van de stichting zijn: het organiseren van trainingen, workshops, evenementen en voorlichtingsbijeenkomsten. En bestaat uit het promoten van films, video/foto en kunstuitingen. Aimiro is een Ethiopisch woord en dat betekent mindset.

HET BESTUUR

De stichting heeft momenteel vier bestuursleden.

Gerard Bueters

Gerard Bueters

Voorzitter

Jan Dijk

Jan Dijk

Secretarie

Rachel Abebe

Henok

Henok Misgnaab

Bestuurslid

DE JURYLEDEN

Het ABFF heeft een panel van 5 zeer gewaardeerde juryleden met veel kennis over film, die de ingezonden films voor het ABFF Festival beoordelen.

juri1

Leo Wentink

juri2

Brieuw-Yves (Melluki)

Cadat-Lampe

juri3

Ahmed Larouz

juri4

Jos van de Sande

juri5

Jacqueline van Vugt

DE MODERATORS

De moderators zijn de gespreksleiders van het ABFF Festival, zij zorgen voor de verbinding tussen het publiek, de filmmakers en de jury.

mode1

Chris Keulemans

mode2

Marten Bos

mode3

Jaika Koot

HET ABFF TEAM

kibret

Kibret MekonnenArtistiek leider

Het ABFF team begint bij filmmaker en mediatrainer Kibret, tevens ook initiatiefnemer van het ABFF. Hij bewaakt de inhoud en artistieke kwaliteit van de activiteiten van het ABFF; ABFF Lab, ABFF Mini-Festival, ABFF Festival.

_M4L3545-2

Frederi Strijbosch – Festival Manager ABFF

Frederi vormt samen met de artistiek leider, Kibret Mekonnen de directie van ABFF. Zij is verantwoordelijke voor de structuur van de organisatie en voor de programmeringen.

sjoerd

Sjoerd VockingProductie en vormgeving

Sjoerd is van huis uit kunstenaar en architect. Hij is verantwoordelijk voor de huisstijl van het festival; flyers, posters, programmaboekjes, T-shirts etc.

Nadja Cohen

Nadja Cohen – Communicatie en festival strategist

IMG_4039

Gonny van Oudenallen –  PR-assistent ABFF