Stemformulier pubieksprijs

Kies de ABFF Publieksprijs 2023

LET OP Wijziging: Stemmen kan tot en met zondagnacht 19 februari 2023 tot 23:59uur

Zaterdag 4 februari bekeken vele bezoekers gedurende de hele dag films tijdens het Amsterdams BuurtFilmFestival in de OBA Oosterdokskade. Films van Amsterdammers voor Amsterdammers.

Aan het einde van de dag zijn door de vakjury de beste films in de volgende  categorieën bekend gemaakt:

  • Amsterdammer in beeld: Dudu’s Succes, Dudu (Salih Turker)
  • Beste fictie: Molenwijk Original, Tunc Topcuoglu
  • Beste non-fictie: Vete(R)aan, Sassie Smit
  • Beste ABFF Filmlab: De bekende onbekende van het Marie Heinekenplein, Nanette Kornman

Publieksprijs Amsterdams BuurtFilmFestival 2023

Iedereen, bezoekers van het Festival en kijkers online, mag tot en met zondagnacht 19 februari 23:59 uur stemmen op zijn/haar favoriete film(s). Gebruik voor het kiezen van de Publieksprijs onderstaande stemformulier. Daar zijn ook meteen alle films terug te kijken. Zie hieronder.

Vul hieronder uw gegevens in en maak uw keuze voor de beste film voor de Publieksprijs Amsterdams BuurtFimlFestival 2023. Kiezen kunt u uit de films die te zien zijn per Filmcocktail. Per filmcocktail kunt u maar uit een film. Dat hoeft niet, maar mag wel.
De film met de meeste stemmen wint de Publieksprijs 2023. U kunt per e-mail maar een keer stemmen. U krijgt een melding op het scherm dat het verzenden gelukt is en u ontvangt ook nog een mail met de gegevens die u heeft ingevuld.
Controleer uw spambox/ongewenste e-mail. Zet abff.nl@gmail.com bij uw veilige contactpersonen.

Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.