Stemformulier ABFF Publieksprijs 2024

Kies de ABFF Publieksprijs 2024

Stemmen kan tot en met zondagnacht 25 februari 2023 tot 23:59uur

Zaterdag 10 februari bekeken vele bezoekers gedurende de hele dag films tijdens het Amsterdams BuurtFilmFestival in de OBA Oosterdokskade. Films van Amsterdammers voor Amsterdammers.

Publieksprijs Amsterdams BuurtFilmFestival 2024

Iedereen, bezoekers van het Festival en kijkers online, mag tot en met zondagnacht 25 februari 23:59 uur stemmen op zijn/haar favoriete film(s). Gebruik voor het kiezen van de Publieksprijs onderstaande stemformulier. Daar zijn ook meteen alle films terug te kijken. Zie hieronder.

Vul hieronder uw gegevens in en maak uw keuze voor de beste film voor de Publieksprijs Amsterdams BuurtFimlFestival 2024. Kiezen kunt u uit de films die te zien zijn per Filmcocktail. Per filmcocktail kunt u maar een film kiezen. Dat hoeft niet, maar mag wel.
De film met de meeste stemmen wint de Publieksprijs 2024. U kunt per e-mail maar een keer stemmen. U krijgt een melding op het scherm dat het verzenden gelukt is en u ontvangt ook nog een mail met de gegevens die u heeft ingevuld. Daarna houden wij u per e-mail op de hoogte van de uitslag en onze andere activiteiten (u kunt zich altijd afmelden door gebruik te maken van de knop onderaan onze nieuwsberichten).
Controleer uw spambox/ongewenste e-mail. Zet abff.nl@gmail.com bij uw veilige contactpersonen.

Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.