Stem op ABFF bij Centrum Begroot 2024

Woont u in het centrum? Gebruik die stembrief van Centrum Begroot. Het Amsterdams BuurtFilmFestival doet dit jaar mee met het ABFF FilmLab. Stemmen kan tot met 15 juli.
Dit jaar is via Centrum Begroot € 500.000,- als buurtbudget beschikbaar. Het buurtbudget wordt dit jaar verdeeld over 5 gebieden binnen het stadsdeel. Elk gebied krijgt € 100.000,-.

Er zijn 5 gebieden met elk een plan van het ABFF-FilmLab:

U kunt alleen stemmen op plannen in de buurt waar u woont:

De plannen met de meeste stemmen per buurt worden uitgevoerd. Gebruik daarom die stembrief van Centrum Begroot en stem ook op ons plan. Stemmen kan van 17 juni tot met 15 juli. De plannen worden uitgevoerd in 2025. Stuur dit bericht door aan al uw familieleden, vrienden en kennissen. Zie daarvoor de knoppen onderaan deze pagina.

Elk jaar leert ABFF Amsterdammers, jong en oud, zelf een filmpje te maken en ze krijgen daarna hulp bij het monteren. De lessen worden in eigen buurt gegeven. Er wordt een camera uitgeleend of u gebruikt uw eigen smartphone. Wilt u meedoen in 2025? Dan kunt zich nu al aanmelden voor het FilmLab 2025 via: abffaanmelden@gmail.com

Pitch-avond 1018
Donderdagavond 4 juli vanaf 19.30 tot 22:00 uur organiseert Buurtorganisatie 1018 een speciale pitch-avond in de Witte Boei (Kleine Wittenburgerstraat 201). Daar worden een aantal plannen van Centrum Begroot toegelicht. Ook het plan van ABFF. Iedereen is welkom. Zie de flyer.

Meer info: centrumbegroot.amsterdam.nl

 

Deel onze berichten met uw familie, vrienden en kennissen via uw Whatsapp, Facebook, E-mail etc. door te klikken op een van onderstaande knoppen.