Kaarten BuurtFilmFestival

Kaarten voor het Amsterdams BuurtFilmFestival 2023 kosten € 10,-. De kaart geeft u toegang tot het filmfestival en is zaterdag 4 februari 2023 geldig vanaf 13:00 uur tot 22:00 uur. U bestellen door storting op onze bankrekening, of de Betaalmodule, dan wel kunt u de kaarten bestellen via de OBA site. Zie hieronder deze pagina.

Korting

 1. Leden van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA)krijgen 50% korting. Die korting verwerkt de OBA automatisch op hun website. OBA-leden moeten dan inloggen. Betalen gaat via de de site van de OBA met IDeal.
 2. Bewoners met een Stadspas kunnen ook 50% korting krijgen. Dat kan op twee manieren:
  1. Heeft u een Stadspas met groene stip (laag inkomen, laag vermogen)? Word gratis lid van de Openbare Bibliotheek Amsterdam met de stadspas. Klik dan eerst hier. En bestel daarna kaarten als lid via de OBA site (zie onder).
  2. Of maak het bedrag gewoon over op onze bankrekening of gebruik de betaal-module hieronder en vul naast uw naam ook uw Stadspasnummer in.
Met het betaalformulier hieronder kunt u gemakkelijk en snel betalen. Wilt u liever zelf de betaling overmaken, dan kan dat door uw bedrag over te schrijven op onze bankrekening, NL44 ABNA 0406 5441 31 t.n.v. Stichting Aimiro Media Huis o.v.v. kaarten ABFF 2023. Vermeld ook hoeveel kaarten u wilt en eventueel uw stadspasnummer voor korting. De kaarten liggen bij de balie van het Festival op 4 februari 2023 (bij de ingang van de theaterzaal).

Betalen via onderstaandformulier
Uw betaling gaat naar Stichting Aimiro Media via Mollie. Dat komt ook zo op uw bankafschrift te staan. Betalen kan met Ideal en PayPall.

 • De velden met een sterretje zijn verplicht.
 • vul uw naam en e-mailadres in, dan weten wij wie besteld heeft
 • Indien u een stadspas heeft en u wilt de kaarten met 50% korting, vul dan de uw stadspasnummer in en neem 4 februari uw stadspas mee bij het ophalen van de kaart(en).
 • Vul het aantal in van de soort kaart(en) die u gaat bestalen.
 • Kies de betaalmethode en klik op de knop verstuur.
 • Wij houden u op de hoogte blijven van onze projecten.
De betaalde kaarten zijn 4 februari 2023 af te halen bij de balie van het Festival bij de ingang van de theaterzaal. Vul hieronder uw gegevens in:


Prijs per kaart ABFF 2023
€ 10,00
Prijs per kaart ABFF met Stadspas
€ 5,00


Totaal
Deel ons bericht